SOTHYS

maailmanlaajuisesti tunnettu ylellinen kosmetiikkasarja, jonka legendaarinen nimi edustaa
– tehokkuutta
– turvallisuutta
– hemmottelua
ja kauneuden mielihyvää.

Sothys on ranskalainen ammattikosmetiikan edelläkävijä, joka on saavuttanut arvostetun asemansa panostamalla huipputason tiedetutkimukseen ja luomalla ainutlaatuisia innovaatioita jo yli 70 vuoden ajan.

Sothys erikoishoidot, joiden täsmätuotteet yhdistettynä
rentouttavaan Digi-Esthetique hierontaan, takaavat täydellisen hoitonautinnon ja näkyvän tuloksen jo ensimmäisen hoidon jälkeen.

KOE IHOLLASI AINUTLAATUINEN SOTHYS KAUNEUS
TERVETULOA TEHOKKAISIIN
IS-CLINICAL HOITOIHIN

iS Clinical

Is Clinical on yksi USA:n suosituimmista medikaalisen tason ihonhoitosarjoista. Tämän korkealaatuisen tuotesarjan taustalla ovat muun muassa puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät, tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät ja monessa eri roolissa samanaikaisesti toimivat ammattilais- ja kuluttajatuotteet joiden ansiosta saadaan aikaan todellisia tuloksia nopeasti.

DARPHIN

Darphin on ammattisarja kauneushoitolaan, jossa halutaan keskittyä kokonaisvaltaiseen hoitamiseen ja hyvän olon hoitonautintoon luonnon parhailla ainesosilla ja aromaterapeuttisesti vaikuttavilla hoitoöljyillä. Darphin edustaa kasviteknologiaa, tieteellisiä innovaatioita ja ranskalaista ihonhoidon huippuosaamista vuodesta 1958. Luonnonmukaisen filosofian mukaisesti Darphin tuotteet valmistetaan puhtaimmista kasviuutteista ja eteerisistä öljyistä.

HEMMOTTELEVIA  JA  LUONNONMUKAISIA  IHONHOITOKOKEMUKSIA

Muut valikoimissa olevat tuotemerkit

bareMinerals

Acca Kappa